Tek SYRI.TV për protestën para maternitetit të ri në Tiranë

7 Shkurt, 20230
Në vijim të protestës për shërbim shëndetësor të drejtë ndaj nënave dhe fëmijëve, aktivistet Gjyljana Bakalli dhe Sidorela Vatnikaj morën pjesë në diskutime me gazetarë dhe mjekë të ftuar në Syri TV dhe Ora News. Ato shpjeguan arsyen e protestës, si dhe përse vendosën që ta organizonin tek materniteti dhe jo para Ministrisë së Shëndetësisë.
‘Ne kemi vazhdimisht sinjalizime për diskriminim ekonomik në këto spitale. Të njohur dhe familjarë, por dhe nga familjarët e njërës prej të ndjerave, raportojnë se kërkohet rryshfet.’ Gjatë diskutimit në emision, mjekët kundërshtuan që nuk ofrohet shërbim pa paguar nën dorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania