Takim me nënkryetaren Fier për investimin në kanalizime në Drizë

21 Janar, 20230
Grupi advokues i banorëve të fshatit rom Drizë bashkë me paraligjorin e Drejtësi Sociale, kanë zhvilluar takim me nënkryetaren e bashkisë Fier, përfaqësuesen e zyrës së projekteve, dhe drejtoreshën e shërbimeve publike, për ti nxitur që të aplikojnë pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për kryerjen e investimeve në shtrimin e kanalizimeve të ujrave të zeza për pjesën e mbetur në këtë zonë.
Ata u shprehën pozitivisht duke thënë se do të dorëzojnë aplikimin brenda afatit të përcaktuar nga Ministria.
Në vazhdim do të monitorojmë këtë gjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania