Takim me kryeinspektorin e Punës të Tiranë-Durrës

17 Maj, 20230

Pas takimeve në terren me punonjës të sektorit të pastrimit dhe identifikimit të disa problemeve të tyre, takuam sot Drejtuesin e Inspektoriatit të Punës për rajonin e Tiranës, Durrësit e rrethinat, për t’i referuar gjetjet tona. Paraprakisht, kemi kontaktuar me Inspektoriatin e Punës me anë të një kërkese për informacion.
Gjatë takimit, kryeinspektori na garantoi se po merret informacioni i nevojshëm në lidhje me sektorin e pastrimit. Në vazhdim, do krijohet mundësia e një bashkëbisedimi me kompanitë, për të punuar së bashku për të përmirësuar kushtet e punës së punonjësve të këtij sektori.

Projekt në bashkëpunim me Olof Palme International Center – Albania Programme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania