HomeTag

protestë

MINIMUMI JETIK

MINIMUMI JETIK

21 Shtator, 20230

Drejtësi Sociale ishte sot pjesë e protestës së organizuar para parlamentit nga Lëvizja Bashkë për përcaktimin e minimumit jetik. Së pari, përcaktimi i minimumit jetik është një detyrim ligjor që nuk është zbatuar në këto 20 vite, sepse përcaktohet në nenin 533 të Kodit të Procedurës Civile. Sidoqoftë nuk kemi të bëjmë vetëm me mungesë...

FSHATI DRIZË NË PROTESTË

Mëngjesin e sotëm ka shpërthyer një protestë në Drizë të Fierit për shkak të mungesës së infrastruktës bazë. Mungesa e shtrimit të rrugëve, kanalizimeve të ujërave të zeza dhe mungesa e ndriçimit i kanë çuar këta banorë drejt protestës. Kryeplaku i fshatit, njëkohësisht aktivist pranë Drejtësi Sociale, Panajot Alushi ka deklaruar për mediat se, nëse nuk...

8 Marsi si Protestë

Përveç shqetësimeve të artikuluara në protestën e sotme, doja të ndaja disa të dhëna nga Global Union mbi vajzat dhe gratë. 48.2% e punëtorëve emigrantë në botë janë gra dhe prej tyre 21.2% janë të vajza të reja. Shumica emigranteve janë të punësuara në vende të pasigurta dhe punë të rrezikshme, shpesh në sektorin informal...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania