HomeTag

njoftim

Projekt-vendimi për shtëpitë mbi 50-vjeçare: nuk përcaktohen kriteret e shpronësimit

Projekt-vendimi për auditimin teknik të ndërtesave 50 vjeçare ka ngritur me të drejtë alarmin e shoqërisë civile dhe qytetarëve, pavarësisht ‘garancisë’ verbale që kanë dhënë sot kryetari i bashkisë Tiranë Veliaj dhe drejtori i Institutit të Ndërtimit, Artan Shkreli. Arsyeja e shqetësimit është mënyra e formulimit të projekt-vendimin, në pikën që e njohim deri më...

Dita Botërore e Drejtësisë Sociale

Më vitin 2007 OKB-ja vendosi të aprovojë 20 Shkurtin si Ditën Botërore të Drejtësisë Sociale, një koncept që thërret për kapërcimin e barrierave ndarëse mes grupeve dhe krijimin e mundësive për drejtësi sociale për të gjitha komunitetet. Drejtësia sociale i ndihmon shoqëritë për të funksionuar më mirë, duke fuqizuar ekonominë e tyre dhe reduktuar pabarazinë,...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania