HomeTag

media

Në Scan tv për opinionin publik për Ligjin për Spitalin

Sot në Scan TV sollëm në vëmendje sërish problemin e Ligjit për Spitalet, korsisë preferenciale dhe autonomisë së spitaleve. Shpresojmë që të vazhdojmë së sensibilizuari opinionin publik mbi shëndetësinë falas, që në Shqipëri de facto nuk është më i tillë prej shumë kohësh e që fatkeqësisht, tani u kthye në de juro.

Në emisionin Review në Euronews për të diskutuar gjetjet e KLSH-së për një qendër rezidenciale në Vlorë

Në panelin e emisonit Review në Euronews, diskutuam për raportin e KLSH-së ku një audit rutinë nxori se një qendër rezidenciale në Vlorë ka kushte të këqija të ruajtjes së ushqimeve, kushte të tjera të lagështisë dhe se konflikti i pronësisë së tokës do shkaktonte nxjerrjen jashtë të atyre që merrnin shërbim në këtë qendër....

Gjuha e urrejtjes në televizion, raportim pranë ABC news për gjuhën denigruese ndaj komuniteteve

Gjuha e urrejtjes në fushatën elektorate gjatë zgjedhjeve vendore të vitit 2023 u adresua sot në emisionin Virtual Wars në ABC, ku komunikimet e fundit të kryeministrit dhe ish-kryeministrit Berisha ishin në qendër të vëmendjes. I ftuar për të diskutuar ishte avokati Sejrani. “Përdorimi i gjuhës së urrejtjes fatkeqsisht është një valvul shkarkimi në debate...

Folëm për Syri.TV në lidhje me ligjin e ri spitalor, korsia preferenciale me risk për grupet në nevojë

“Premtimi për shëndetësi falas nga qeveria Rama jo vetëm që nuk u mbajt, por pacientët po ndihen gjithnjë e më të cunguar në marrjen e shërbimeve shëndetësore. Në ligjin e ri për shërbimin spitalor, për herë të parë është përfshirë “korsia preferenciale e shërbimit”, ku pacientët kundrejt parave marrin shërbim më të shpejtë, ndërsa ata...

Te Barometri në Euronews për pleqërimin në Shqipëri

Ishim të ftuar në emisionin Barometri për të folur për temën e pleqërimit me dinjitet. Avokati Serjani theksoi se, mosha e tretë ka punuar një jetë dhe marrin sot një pension që nuk plotëson as nevojat bazike. “Nuk e kishin menduar të pleqëronin në këtë mënyrë. Ua kemi marrë dinjitetin.” theksoi ai.

Gjuhë denigruese në Euronews

Në emisionin Euronews Now, gazetarja Sidorela Gjoni donte të ndërpriste emisionin pasi mendoi se Spartak Ngjela iu drejtua asaj me termin ‘logjikë fshatari’. Si e sqaroi që nënkuptonte Sali Berishën, ajo vazhdoi intervistën. Ndërprerja e intervistës duhet të jetë reagimi i drejtuesit të çdo emisioni, në situata të tilla kur të ftuarit e tyre përdorin...

Mungesa e investimeve në Drizë, mediatizim në Syri.tv nga paraligjori i Drejtësi sociale

  Me ndihmën e paraligjorit të Drejtësi Sociale në Fier, është referuar për median audiovizive Syri.tv problematika e mungesës së infrastrukturës së banorëve të komunitetit rom në fshatin Drizë, duke mundësuar që peticioni i tyre të ketë mbulim mediatik. Në këtë mënyrë, ka një presion të shtuar drejt institucioneve shtetërore për të marrë masa dhe...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania