HomeTag

kqz

KAS VENDOS GJOBITJEN E ERJON VELIAJ DHE ELVA MARGARITIT

Në seancën e sotme të KAS, pas ankimimit të vendimit nr 812, datë 20.10.2023, u vendos të favor të ankimuesit (Drejtësi Sociale) se aktiviteti i datës 3 maj 2022 në TKOB ka natyrë elektorale dhe duhej të raportohej në KQZ. KAS vendosi: •Gjobë në masën 155 000 (njëqind e pesëdhjetë e pesë mijë) lekë ndaj...

KQZ vendos në favor të Drejtësi Sociale

Sot KQZ vendosi se takimi i zhvilluar në datën 4 prill në ambientet e TKOB ku merrte pjesë ministrja e kulturës Margariti dhe kryetari i bashkisë Erion Veliaj ishte aktivitet publik që sipas Kodit Zgjedhor dhe duhej të raportohej nga Ministria Kulturës. Mos raportimi i këtij aktiviteti sipas Komisionerit Shtetëror i Zgjedhjeve përbën shkelje dhe...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania