HomeTag

fier

Nis shtrimi i rrugës në fshat

Pas protestës së organizuar spontanisht nga paraligjori ynë në Fier Panajot Alushi, njëkohësisht dhe kryeplaku i fshatit Drizë, pas kaq shumë vitesh kërkesa të rëna në vesh të shurdhër, po nis asfaltimi i rrugës për në fshat. “Presioni” që ushtruan banorët mbi pushtetin vendor dhe parashtrimi i kërkesës se nëse nuk nisnin punimet e rrugës...

Regjistrimi i fëmijës së lindur jashtë

Ndihmuam familjen e rikthyer që të regjistronte djalin e lindur në Gjermani në gjendjen civile. Dërguam me postë dokumentat e nevojshëm për të marrë vulën apostile dhe më pas i ndihmuam për t’i dorëzuar ato në gjendjen civile. Tani fëmija është shtetas shqiptar. Ky aktivitet realizohet ne kuader te projektit “Fuqizimi i të rikthyerve rom...

Takim me të rikthyerit në Fier

Zhvilluam takim me të rikthyerit në zonën e Fierit, ku biseduam për rastet e suksesshme, problematikat që po hasnin aktualisht dhe zgjidhjet ligjore për të regjistruar fëmijët e lindur në azil, përfitimin e ndihmës ekonomike apo regjistrimin si punëkërkues për të nisur punë, si dhe raste për ofrimin e ndihmës juridike dytësore. Ky aktivitet realizohet...

Takim me nënkryetaren Fier për investimin në kanalizime në Drizë

Grupi advokues i banorëve të fshatit rom Drizë bashkë me paraligjorin e Drejtësi Sociale, kanë zhvilluar takim me nënkryetaren e bashkisë Fier, përfaqësuesen e zyrës së projekteve, dhe drejtoreshën e shërbimeve publike, për ti nxitur që të aplikojnë pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për kryerjen e investimeve në shtrimin e kanalizimeve të ujrave të...

Ndihmë për regjistrim tek zyra e punës

Ditën e djeshme paraligjori i Drejtësi Sociale në qytetin e Fierit, ndihmoi dy familje të rikthyera nga azili për tu regjistruar tek zyra punës si punëkërkues dhe më pas për të aplikuar për ndihmën ekonomike. Ky aktivitet realizohet ne kuader te projektit “Fuqizimi i të rikthyerve rom dhe egjiptian në bashkitë Devoll, Fier dhe Berat”...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania