HomeTag

dita ndërkobëmbëtare e romëve

FESTOHET NË LEZHË DITA NDËRKOMBËTARE E KOMUNITETIT ROM

Në ceremoninë e organizuar për 8 Prillin, ditën ndërkombëtare të komunitetit Rom, u evidentuan ndihma dhe mbështetja që i ka dhënë këtij komuniteti si dhe atij egjyptian Bashkia e Lezhës, sa herë që ata janë ndodhur në vështirësi ekonomike ose me probleme të strehimit. Rindërtimi i shtëpiva të reja të atyre familjeve që u preken...

GËZUAR Ditën Ndërkombëtare të Romëve!

Sot është 8 Prill, Dita Ndërkombëtare e Romëve dhe festohet si e tillë kudo në botë. Si mesazh për këtë vit, duke qenë se jemi në prag të zgjedhjeve vendore, ne si Drejtësi Sociale i bëjmë thirrje kandidatëve për kryetarë bashkishë t’i kushtojnë vëmëndje kësaj pakice kombëtare. Zgjidhja e problemeve të tyre ekonomike dhe sociale...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania