HomeTag

Bashkia Kavaje

Takim në Kavajë me banorë dhe Bashkinë

Zhvilluam takim me banorët e zonës së “Thertores” në qytetin e Kavajës, për të diskutuar mbi problematikat dhe mbështetjen që ne mund t’i ofrojmë. ●Dëmshpërblimi si pasojë e përmbytjeve të ndodhura në muajin Prill; ●Kryerja e pastrimit të përroit dhe ngritja e një muri mbrojtës për të shmangur përmbytjet; ●Ndriçimi i rrugës; ●Legalizimi i objekteve...

Asistimi i zonjës gjatë divorcit të saj, Kavajë

Ndihmuam zonjën që të nisë dhe të vazhdojë procedurat për divorc. Ajo është në vështirësi financiare dhe nuk mund të realizonte gjyqin e vetme. Sot gjykata ka dhënë datën për vendimin për ta përfunduar si proces. Projekti “Zgjerimi i shërbimit të ndihmës juridike falas për gratë dhe burrat në Shqipëri” zbatohet nga Programi i Kombeve...

Bashkia Kavajë/ 16 familje Egjiptiane në qiell të hapur

Organizata Drejtësi Sociale zhvilloi një takim me 16 familjet egjiptiane në qytetin e Kavajës, të cilët si të pastrehë janë strehuar në vitin 1991 në ish-godinën e oficerave. Sipas akt-ekspertizës së Institutit të Ndërtimit, godina është e pabanueshme për shkak të pasojave të tërmetit të vitit 2019. Bazuar në këtë akt-ekspertize Këshilli Bashkia ka marrë...

Seancë dëgjimore bashkia Kavajë/ Problematikë në lidhje me strehimin

Pranë zyrave të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi, u zhvillua seanca dëgjimore për shqyrtimin e mëtejshëm të ankesës së 36 familjeve egjiptiane kundër bashkisë Kavajë, në lidhje me problemin e strehimit. Në seancë familjet u përfaqësuan nga avokati i organizatës “Drejtësi Sociale”. Gjatë seancës i qëndruam pretendimit se këto familje diskriminohen për shkak të “etnisë”...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania