HomeTag

Aktivitete sociale

Shfaqja e filmit “Gruaja në hije”

Në ambjentet e organizatës “Drejtësi Sociale” u shfaq premiera e filmit të shkurtër “Gruaja në hije”. Filmi trajtoi një temë sociale aktuale të ditëve të sotme ku kishte në fokus dhunën ndaj grave. Filmi u pasua me diskutime dhe pyetje-përgjigje nga pjesëmarrësit për tematikën dhe realizimin e filmit. Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit & ju mirëpresim...

Dokumentari “Gruaja në hije” me temë dhunën ndaj grave

“Drejtësi Sociale” në vijim të aktiviteteve, ju fton pranë zyrave të saj, të mërkurën datë 4 maj 2022 ora 19:30, të ndiqni premierën e filmit të shkurtër “Gruaja në hije” me temë dhunën ndaj grave. Filmi është bazuar në librin “10 gra, 10 rrëfime” të autores Elga Mitre, ku tregohen forma të dhunës psikologjike apo...

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania