0 Comments

Pershendetje

Kam nje pyetje ju lutem. Kam blere nje shtepi me kredi dhe si kolateral kam vendosur hipoteken e nje shtepie tjeter. Une dua ta shes kete apartament qe kam blere. A mundem ta shes, ka ndonje problem me banken ku kam marre kredi ne kete rast?

Faleminderit

Genti Sejrani Changed status to publish 17 Qershor, 2024