0 Comments

Pershendetje. Bashkeshorti im ka mar denim te formes se prere 6 vite gjykim i shkurtuar 4 nga gjykata e Gjirokastres. Para 1 muaji ka mar denim edhe nga gjykata e Spak per te njejten veper 9 gjykim i shkurtuar 5 vite e 4 muaj. Doja te dija mund te bejme bashkim denimesh dhe si funksionon

Genti Sejrani Changed status to publish 9 Dhjetor, 2023