0 Comments

Pershendetje ,jam punonjes ne ossh pjesë e Oshee Grup prej 6vitesh ,rreth nje muaj e disa dit me pare me kerkuan te ndryshoje pozicionin nga punonjes drejtoria se kontrollit ne nje pozicion tj,u detyrova e pranova ndryshim e pozicionit problemi eshte  se me caktuan ne nje drejtori rajonale qe te them te drejten punet me Dr rajonal si kam pas mir dhe jam sulmuar indirekt historikisht nga ky drejtues. Por perseri para dy javësh me kerkuan perseri te ndryshoja pozicionin ne nje tjetër dhe nuk pranova pasi i thash qe un e kam firmosur një pozicion. Diku nga data 15.prill me ka ardhur një dokument me lenden: zgjidhje te mardhënieve te punës ne menyre te menjëhershme ,theksoj nuk kam marr asnjëherë verejtje dhe kam shkuar korrekt te vendi punës qe kam firmosur me kompaninë edhe pse funksionet nuk me Kan lejuar ti kryej.

Kam nevojë per një mendim nga ju faleminderit

Genti Sejrani Changed status to publish 3 Maj, 2024