0 Comments

Pershendetje,Gjykata e shkalles se pare ka marre nje vendim per hetime te cilat duhet t’i kryeje prokurori.Po kete vendim ka dhene edhe Apeli.Afatet ishin tre muaj dhe ka kaluar nje vit kohe .Ju lutem si mundet te shkruaj nje kerkese drejtuar gjykates per te dhene llogari prokurori rreth hetimeve te kryera dhe shkeljes se afateve ?

Genti Sejrani Changed status to publish 28 Nëntor, 2022