0 Comments

Hallo përshëndetje,Jam Feruzan kullolli nga fshati Maliq Rrethit Korça ,kam një problem të math për  pronën e eshtepise shpin ekam blerë ka 27 vitë ekam me certifikatë dhe me Skicë të rregullta, Du të bëjë gallzim penale kryetarin e bashkis Maliqit GËZIM TOPQIUT

PROBLEMI ËSHTË

Për punën e pronësisë të shpis  sepse nuk bën si pas Ligjit po e thyen ligjin , dhe për tokën por me gjykatën e apelit se Korçës ka lidhje me Gëzim topqiut kryetari bashkisë së Maliqit

Mamoren tokë. Eshiten tokën që bleva shtëpine me 6 dylym token ,

Se pse ube fabrika e plehrave në gradisht quhet vendi i tokës,se morën miliona euro si kryetar bashkis të Maliqit Gëzim topqiu

POR SOT NUK EKAM ME TOKEN MASHITI GËZIM TOPQIUT KRYETARI BASHKISË SË MALIQIT

BASHK ME PERSONIN,QE ME KERCENON ME DHUN EKAM NE KRAH TE SHPISË KOMSHI KY PERSON

ZHULIAN AMATAJ

KA LIDHJE ME KRIMIN ME BASHKINË ME POLICINË ERENDIT KOMISARIATIT MALIQ I PAGUAN

DHE TANI PO ME KËRCËNIME TE HYN TE ME MARIN SHPIN

KAM VAJTUR KUSHEDI SA ERË NË BASHKI NË GËZIM TOPQIUT KRYETARI BASHKISË SË MALIQIT

POR NUK GJEI DREJTËSI NE POLICINË ERENDIT KOMISARIATIT MALIQ KAM BËRË DENACIM POR NUK VIN TE NDALOJNË KRIMIN SEPSE KRYETARI BASHKISË SË MALIQIT KALIDHJE ME

XHAXHAI E ZHULIAN AMATAJ PUNON NË BASHKI TË MALIQIT

JU LUTEM KËRKOI NDIM SE PO NA MARIN JETËN KRIMINELET KËRKOI NDIHMË NGA

policinë erendit komisariatit Maliq

Kam dhunë 27 VJET nga personi Zhulian Amatai po nga fshati Maliq Rrethit Korça,ky person me karrare 3 her jam plak pensionist jam gruan vetëm në shtëpi

Kemi frikë në shpi të rimë se Dona vrasin kriminalet se kërkoi të drejtë time për pronën e eshtepise se ikam me CERTIFIKATË DHE ME SKICË KOMPLET ,kam vajtur 10 her policën erendit Maliq por policia schefi rendit Nuk ka marë mundimin të ndaloi dhunën nga Zhulian Amatai nga fshati Maliq Rrethit Korçës,pra ju lutem ju kërkoi ndim nga ju së shefi policisë komisariatit Maliq është i lidhur me krimin se paguhen dhe nuk endlojne krimin jemi shumë në hall se kemi frikë Dona vrasin po na bën presion,por policia Maliqit shefi nuk vjen efshen krimin se paguhen,nga kriminelet ju lutem kërkoi ndim me respekt Feruzan kullolli nga fshati Maliq Rrethit Korçës

ME RESPEKT

FERUZAN KULLOLLI JULUTEM JU KËRKOI NDIM NGA ORGANET ELIGJIT JU FALEMINDERIT

Ky është Gmail tim stavro13vesenjak08@gmail.com

Genti Sejrani Changed status to publish 18 Nëntor, 2023