0 Comments

prsh,dua te mar nje makin te vllait ne emrin tim por kam merak sepse kam 2 kredi ne banka te nivelit te dyt jute kredit dhe kredo .al dhe jan te pashlyera,kan kaluar ne permbarim,doja te dija nese kan te drejt ta bllokojn makinen nese  e hedh ne emrin tim,kam degjuar se drejtoria e transportit rrugor nuk e lejon te bllokohet automjeti

Genti Sejrani Changed status to publish 31 Maj, 2024