0 Comments

Ish punedhenesi kercenon per padi per komente negative qe pretendon qe i prishin imazhin e kompanise ne social media. Komentet nuk jane postuar nga une ose me emrin tim dhe nuk kane lidhje me mua, por punedhenesi i lidh ato me daten e pushimit nga puna dhe komentit. Ka ndonje baze ligjore ketu apo jane thjeshte taktika per frikesim?

Genti Sejrani Changed status to publish 18 Nëntor, 2023