0 Comments

Ne lovarine time rrjedhese banka ka ber nje transferte prej 3000 euro. Kredituar tek llogaria ime

Me pas kto lek jan terhequr dhe levizja del sikur i kam ber un kto transferta.cfare mund ti peretendoj bankes si demhsperblim per kto levizje ( nderhyrje ne llogarin time) pa autorizimin tim

Genti Sejrani Changed status to publish 9 Dhjetor, 2023