0 Comments

Pershendetje.kam nevoje per nje informacion.kam nje prone te trasheguar ku 3/4 e prones jan te miat dhe 1/4 e halles time. Un doja te dija si mund ta ndajme kete prone pasi halla ime nuk do as ta ndaje as ta shesi as pranon para ne kembim te pjeses se saj. Nuk di si te veproj. Nje informacion nga ju do me ndihmonte shume. Ju falenderoj

Genti Sejrani Changed status to publish 15 Prill, 2024