0 Comments

prsh jam gjyshja si mund te takoj nipin sepse eshte fale nje bashkjetese dhe ajo ka ndenjur 3 vite te ne dhe ka mar nipin dhe eshte larguar nipin nipin e kam rritur une deri ne moshen 1 vit e gjys ka nje vit eshte larguar. dhe sa here e takoj nipin kam probleme me thuaj si te veproj?

Po kujdestarine si mund ta mar?

Genti Sejrani Changed status to publish 9 Maj, 2022