0 Comments

Pershendetje

Nese mundeni nje pergjigje

kam nje vit pa u paguar nga kompania ku punoj,dhe per arsye te mos pagimit,bera dorheqen me email.duke i ven dhe muajt per te cilet kam punuar dhe sjam paguar.

u shkeputa ne dat 30/4/2024.tani me kan then qe nga mesi qershorit mund te paguj dy ose 3 paga.

doja te dija,un kam te drejt te hap gjyq dhe mbas 3 apo 4 muajsh me shpres se do mi paguajn.apo skam me te drejt te hap gjyq,duet ta hap sa me shpejt apo dhe mund te pres me shpres se mund te me paguajn.

Genti Sejrani Changed status to publish 3 Maj, 2024