0 Comments

Mrb. kam bashkejetuar me nje djale bera nje femije me te nuk kam bere celebrim por atesine e djalit e ka njohur. Jemi ndare prej nje viti dhe tani jam lidhur me nje shqiptar qe jeton ne greqi. Problem kam djalin si mund te leviz sepse nuk me jep prokure per djalin. Me vendim gjykate e kam marre qe djali te levize bashke me mua brenda 3 mujorit, si dhe kam nje vendim tjetwr per pensionin e djalit qe se ka paguar qe prej dy vjetesh. Personi qe jam lidhur deshiron te na marre e te jetojme ne grrqi dhe me thote qe do bejme martese ne shqiperi , do hapim dhe nje gjyq qe djalin e marr une persiper. A eshte e mundshme kjo gje dhe si duhet te veproj per tu larguar bashke me djalin. Djalin e kam 4 vjec ju lutem me ndihmone se cfare procedurash duhet te ndjek flm .

Genti Sejrani Changed status to publish 16 Janar, 2022