0 Comments

Jam banor i qytetit perenjes. Prej vitit 2000 jetojme ne ish-hotel parku nje familje e perbere nga 7 persona ne 4 dhoma qe i fituam me vendim te Keshillit Bashkiak me projekt Urbanistika. Kam kerkuar legalizimin e tyre, por ma kane refuzuar. Ne vitin 2015, persona xhenerike i vune zjarrin katit te pare dhe katit te dyte. Une jam me status i pa strehe qe ne 1986. Ju lutem a me takojne t’i marr ato 4 dhoma qe mi dhane?

Genti Sejrani Changed status to publish 9 Maj, 2022