0 Comments

Kërkoj zgjidhje. Kur do më legalizohet godina sepse kam shumë vite që pres te marr pronesine. E dyta kam një fëmi me spekrin e autizmit dhe nuk më është dhënë asnjë ndihmë. Jam 4 persona në familje dhe jetoj me qëra.

Genti Sejrani Changed status to publish 12 Shkurt, 2022