0 Comments

Pershendetje,
mund the me thoni ju luteum, si merret kujdestaria per te semure mendore ne gjykate?
Behet fjale per nje familiar mbi moshen 60 vjec, qe eshte ne kure nga mjeke psikiater prej disa vitesh?
Cila eshte procedural dhe sa kohe zgjat ajo?
Ju falemnderit

Genti Sejrani Changed status to publish 21 Mars, 2024