0 Comments

përshëndetje.babi im ka marr një gjobë 5 miljon lekë të vjetra nga bashkia për ndërtim pa leje.në fakt ai nuk ndërtoj asgjë por prishi një çati të vjetër me llamarina të kalbura të cilat ishin bërë disa herë rrezik për kalimtarët sepse magazina ndodhet buzë tretuarit ku kalojnë kalimtarët.kjo gjobë është e pa mundur të paguhet nga babi im sepse ai është një pensionist dhe invalind me karroc me rrota .ai ska as 2 muaj që ka prerë këmbën nga diabeti.pensioni i tij nuk del as për të paguar ilaçet.ju lutem më ndihmoni  si të veprojm?

Genti Sejrani Changed status to publish 19 Maj, 2024