0 Comments

Pershendetje jam i parburgosur ne burgun e shenkollit kam nenin 323/1 te kodit penal dhe  neni 238 i kodit penal . Hetimet jan mbyllur un kam 2 muaj a e kap amnistine ? 

Genti Sejrani Changed status to publish 3 Maj, 2024