0 Comments

Pershendetje!
Ne 2006 gabimisht me kane ndryshuar emrin plotesisht ne pasaporte(nuk kam probleme me ligjin).Ne 2022 kam dalë ne pension por une nuk e kam marre shkak i problemit me emrin.Çeshtja ka kaluar ne gjykate por po behen 2 vite dhe akoma nuk kam marre zgjidhje per kete.Si mund te veproj,ju lutem? Faleminderit paraprakisht!

Genti Sejrani Changed status to publish 31 Maj, 2024