0 Comments

Pershendetje,  sa vonon nje vendim i formes se prere . Ceshtja e divorcit esht mbyllyr ne fillim prill , nga fillimi i muajit doli vendimi ne gjykate , firmosa dhe me than pas 17 ditesh del vendimi i formes se prere . 

Mirepo po pres per vendimin e formes se prere  sepse u interesova dhe ende skish dal. Pergjithesisht sa vonon . 

Dhe gjendjes civile i shkon nga gjyakata apo duhet tja dorezoj un vendimin .

Genti Sejrani Changed status to publish 6 Qershor, 2024