0 Comments

Pershendetje kam nje ceshtje gjyqesore por avokatja po e shtyn gjyqin vazhdimisht dhe nuk me jep shpjegime, gjyqi esht shtyre 4 here deri tani, ceshtja eshte per vjedhje te disa pikturave por jemi kuptuar me palen paditese dhe presim gjyqin, per sa kohe mund te shtyhet gjyqi, ceshtja dhe pak ben 1 vit qe eshte hapur, a nuk mund te perfitoj amnisti dhe sa kohe duhet te kaloje qe ceshtja te anullohet?

Genti Sejrani Changed status to publish 15 Prill, 2024