0 Comments

Pershendetje. Para dy vitesh jam mare si person nen hetim nga prokuroria e Korces. Akuzohesha per nenin 124 te kodit penal. Me eshte mare telefoni nga OPGJ, dhe pas 3 ditesh eshte terhequr denoncimi nga pala akuzuese pasi ishte bere sepse kishte menduar se isha une personi per ate gje. U shortua ceshtja, per te cilen nuk jam lajmeruar me shkrim nga prokuroria, nuk kam mare pergjigje per kerkesat qe kam bere ndaj prokurores, kam tentuar ta takoj por nuk me ka pranuar ne zyren e saj. Sot pas dy vitesh nuk eshte hedhur ceshtja ne gjykim, prokuroria nuk me ka mare ne pyetje apo ndonje opgj as mua po as palen tjeter. Sot pas dy vitesh eshte tejkaluar afati i hetimeve prova e administruar nuk me eshte kthyer dhe “hetimet” sipas prokuores vazhdojne. Si mund ta ndjek ne menyre ligjore qe te me kthehet prova qe eshte nje telefon dhe te kerkoj pushim te ceshtjes per tejkalim afatesh.

Genti Sejrani Changed status to publish 10 Shkurt, 2024