0 Comments

Pershendetje,

Djali im dashuron nje vajze, e cila eshte ende 16 vjec. Kane rreth 7 muaj qe jetojne bashke. Vajza nuk deshiron te kthehet tek shtepia e prinderve sepse ati i saj ushtron dhune. Gjitjashtu babai vazhdon ben presion kundrejt djalit dhe vajzes se do te arrije deri te vrasja. Kerkoj ndihmen tuaj.

Genti Sejrani Changed status to publish 9 Maj, 2022