0 Comments

Pershendetje, kam nje toke ne emer te babait ne zone bregdetare te pa hipotekuar ende bazuar mbi ligjin 7501/1991. Per te njejten toke ka pretendim dhe nje i aferm tjeter bazuar mbi faktin qe ka qene e babait te tij para vitit 1955. Aktualisht toka eshte e pa hipotekuar. ne dijenine time ka ndryshuar para pak kohesh nga toke buqesore ne toke truall. cili prej nesh ka te drejte ta hipotekoj token?

Genti Sejrani Changed status to publish 15 Prill, 2024