0 Comments

Nje banor i pallatit kryen veprime te turpshme si psh: kryen e nevoja personale, peshtyn, shan te tjeret. (Te gjitha keto te dokumentuara me fakte, video). Kur i kemi thene mos ti bej me keto provime, ka thirrur policin qindra her me pretekstin qe e kercenojm. Nderkoh vajza e vet qe rri jasht ka vendosur kamer (tek dera e vet) me iden qe ne i ngacmojm babain kesaj.

Polici i lagjes thot: Nuk kam ca bej… ne si banor pallati jemi ankuar ne polici disa her (cdo veprim i tij me fakte) dhe ato nuk kan marr asnje mase.

Eshte krijuar nje stres i madh… si mund te zgjidhet?

Cdo dit jane nevojat e ketij neper shkalle pallati

Genti Sejrani Changed status to publish 21 Mars, 2024