0 Comments

Pershendetje.Kisha nje pyetje ne lidhje me aktivitetin e trading te stockave apo Forex.

A eshte ilegal ky lloj aktiviteti ne Shqiperi dhe a denohet me ligj nese e zhvilloj vetem personalisht si individ?

Genti Sejrani Changed status to publish 6 Janar, 2024