Mbështetje në gjykatë për vlerësimin e masës mbrojtëse “Vendosja e dy fëmijëve K.M dhe Y.M në përkujdesje alternative.

22 Gusht, 20220
Mbështetëm familjen Mejdani në seancën gjyqësore për vlerësimin e masës mbrojtëse “Vendosja e dy fëmijëve K.M dhe Y.M në përkujdesje alternative.
Gjatë seancës, së pari insistuam transferimin e fëmijëve nga qendra e përkujdesjes në qytetin e Sarandës në qendrën e përkujdesjes në Tiranë pasi është në shkelje të ligjit ndarja e tyre nga vëllezërit dhe motrat.
Por, nuk u mor parasysh nga gjykata me arsyetimin se duhet ti drejtohemi me shkresë Shërbimit Social Shtetëror për transferimin e fëmijëve.
Ditën e sotme përgatitëm shkresën për t’iu drejtuar Shërbimit Social Shtetëror për transferimin e fëmijëve.
“Kjo ndihmë ofrohet në kuadër të projektit “Mbrojtja ligjore mjet për organizimin komunitar të komunitetit rom dhe egjiptian”, mbështetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania