Na kontaktoni

Për informacione të mëtejshme rreth veprimtarisë së organizatës “Drejtësi Sociale” ose për ndihmë ligjore për problematika të ndryshme ju ftojmë të na kontaktoni nëpërmjet formave të mëposhtme të kontaktit ose të na dërgoni një email në adresën tonë zyrtare elektronike.

Lidhuni me ne

Na kontaktoni për çdo problematikë duke përdorur një nga format e mëposhtme të kontaktit:

Na shkruani në rrjetet sociale

Na kontaktoni edhe duke përdorur një nga kanalet tona zyrtare në rrjetet sociale:

Na dërgoni një kërkesë elektronike në adresën e emailit

  Rreth nesh

  Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

  Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

  Adresa & Kontakt
  Informacion

  Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

  © 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

  Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

  © 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania