Gjykata vendos kthimin e vajzave të I.M. pranë familjes

27 Prill, 20230
SUKSES!
Nga sot familja e I.M. do ketë sërish pranë gjirit të familjes dy vajzat e vogla që ishin prej vitit të kaluar në shtëpinë e fëmijës Zyber Hallulli në Tiranë. Me ndihmën e juristes sonë në Drejtësi Sociale, u arrit që gjykata të marrë vendimin për mbikqyrje të tyre në kushte të shtëpisë.

Prej shumë kohësh familja po kërkonte rikthimin e vajzave në shtëpi, duke marrë parasysh përmirësimin e kushteve të tyre socio-ekonomike dhe kërkesës së vazhdueshme të fëmijëve për të qenë pranë prindërve, motrave dhe vëllezërve. Shpresojmë që familja e tyre të mos përballet më me situata të tilla të vështira.

“Kjo ndihmë ofrohet në kuadër të projektit “Mbrojtja ligjore mjet për organizimin komunitar të komunitetit rom dhe egjiptian”, mbështetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania