GËZUAR Ditën Ndërkombëtare të Romëve!

8 Prill, 20230

Sot është 8 Prill, Dita Ndërkombëtare e Romëve dhe festohet si e tillë kudo në botë. Si mesazh për këtë vit, duke qenë se jemi në prag të zgjedhjeve vendore, ne si Drejtësi Sociale i bëjmë thirrje kandidatëve për kryetarë bashkishë t’i kushtojnë vëmëndje kësaj pakice kombëtare. Zgjidhja e problemeve të tyre ekonomike dhe sociale duhet të zërë vend në programet e tyre, nëse sigurisht, e kanë një të tillë.

Ditë si kjo janë të bukura për të festuar por nuk mund të harrojmë se me takimet zyrtare, kemi mundësi që të nënvizojmë edhe kërkesat dhe nevojat e komunitetit, dhe jo vetëm të festojmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania