FSHATI DRIZË NË PROTESTË

15 Prill, 20230

Mëngjesin e sotëm ka shpërthyer një protestë në Drizë të Fierit për shkak të mungesës së infrastruktës bazë. Mungesa e shtrimit të rrugëve, kanalizimeve të ujërave të zeza dhe mungesa e ndriçimit i kanë çuar këta banorë drejt protestës. Kryeplaku i fshatit, njëkohësisht aktivist pranë Drejtësi Sociale, Panajot Alushi ka deklaruar për mediat se, nëse nuk nisin investimet para votimeve të 14 majit, 2700 banorët e këtij fshati nuk do marrin pjesë në zgjedhjet vendore. Ai u shpreh se komuniteti rom i këtij fshati është nëpërkëmbur mjaftueshëm në këto 30 vjet, duke i bërë thirrje si kryetarit të bashkisë Fier por edhe deputetit të zonës Taulant Balla që të marrin masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania