Firmosje e peticionit për uljen e moshës së përfitimit të pensionit social

12 Maj, 20220
Drejtësi Sociale gjatë firmosjes së peticionit për uljen e moshës së përfitimit të pensionit social nga araligjorët e Drejtësi Sociale në qytetin e Fierit dhe të Lezhës.
Ky aktivitet realizohet në kuadër të projektit “Organizimi komunitar mjet për nxitjen e ndryshimeve ligjore për përmirësimin e mirëqënies dhe jetëgjatësisë së grave 60-69 dhe burrave 65-69 vjec” i cili zhvillohet në kuadër te #ideAL, “Dialog për zhvillim politikash gjithëpërfshirëse në Shqipëri-ideAL”, projekti i zbatuar nga Co-PLAN Institute for Habitat Development me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian.
Nisma zbatohet në Korçë, Elbasan dhe Shkodër në partneritet me Qendra Treja dhe Levizja Rinore Egjyptiane & Rome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania