Fier: Anëtarët e komunitetit rom në Drizë ngrenë shqetësimin e kanalizimit të ujërave të zeza

3 Shkurt, 20220

“Advokimi ligjor një mjet për organizimin komunitar”

U zhvillua me datë 25 Janar  takimi i rreth 40 anëtarëve  të komunitetit rom dhe egjiptian në lagjen Drizë të qytetit  të Fierit dhe Organizatave “Drejtësi Sociale” e TIRC ” Së bashku për integrimin e romëve”.

Takimi  prezantues u zhvillua në kuadër të projektit “Advokimi ligjor një mjet për organizimin komunitar”, financuar nga Lëviz Albania, i cili synon  angazhimin e përbashkët të familjeve rome në zonën e Drizës dhe Organizatave, për të advokuar nëpërmjet organizimit komunitar dhe advokimit ligjor për kryerjen e investimeve nga ana e Bashkisë Fier, në këtë zonë.

Banorët e kësaj lagjeje adresuan si shqetësimin më të madh  kanalizimin i ujërave të zeza, problem të cilin e kanë ngritur prej kohësh dhe shtrimin e rrugëve të brendshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania