Angazhuam KMD për përdorimin e gjuhës diskriminuese nga Ngjela në TCH

27 Prill, 20230
Pasi u informua për rastin e paprecedent në televizionin kombëtar Top Channel të përdorimit të gjuhës së urrejtjes ndaj grave dhe vajzave nga av. Spartak Ngjela, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi u përgjigj me shpejtësi për adresimin e problemit. KMD kërkon sqarimin e plotë të rrethanave të përdorimit të gjuhës së urrejtjes në emisionin “Më lër të flas” nga ana e televizionit Top Channel, për të marrë një vendim të drejtë.

Kujtojmë opinionin publik se në emisionin investigativ Piranjat, avokatit iu dha shansi për të kthyer mbrapsht disa prej deklaratave të tij mbi “kënaqësinë” ku bien disa gra “të shtrënguara në përdhunim” por ai vendosi t’i qëndrojë deri fund fjalëve të veta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania