22 Nëntor, 20230
Vendimi i KAS për gjobitjen e Erjon Veliajt si dhe Ministrisë e Kulturës dhe Teatrit të Operas dhe Baletit për aktivitetin e datës 3 maj të padeklaruar pranë KQZ, u mbulua nga MCN TV. Është e rëndësishme për ne të theksojmë se gjobitja është simbolike dhe nënvizon rëndësinë e zbatimit të ligjit në mënyrë të barabartë nga kushdo që merr pjesë në garën zgjedhore.
Lajmin mund ta ndiqni në linkun në koment:
********************************************************************************
The decision of KAS to fine Erjon Veliaj as well as the Ministry of Culture and Theater of Opera and Ballet for the activity on May 3rd that was not reported to the CEC, was covered by MCN TV. It is important for us to emphasize that the fine is symbolic and underlines the importance of applying the law equally by everyone participating in the election race.
You can follow the news in the link in the comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth nesh

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë. Fokusi dhe veprimtaria kryesore e organizatës është advokimi, mbrojtja dhe respektimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut në Shqipëri.

Adresa & Kontakt
Informacion

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania

Organizata “Drejtësi Sociale” është themeluar më 14.12.2020 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, me numër identifikimi NUIS M11509454W dhe me adresë kryesore Rruga “Riza Cerova” nr. 23, Tiranë, Shqipëri

© 2020- 2022 Organizata “Drejtësi Sociale” | Të gjitha të Drejtat e Rezervuara | Krijuar nga Imagjino Albania